luni, 27 mai 2013

Adidasii nu sunt la moda in Paris?!?


Adidasii nike par sa nu fie la moda in Paris. Sau asa este conceptia multor americani.


Am vorbit recent cu o prietena care lucreaza in state la o agentie de turism si mereu o itnrebau daca sa poarte adidasi nike originali in Paris(fiind constienti de simtul de moda a parizienilor). Dar la noi in Romania desigur asta nu este nici o problema, deoarece adidasii, mai ales cei originali sunt admirati.

Multi dintre acei turisti nu vor sa iasa in evidenta ca sunt turisti, si de asemenea nu vor sa socheze lumea cu gusturile lor pentru incaltaminte, vor sa se adapteze. Dar unii care viziteaza sudul Frantei(Marsilia in special), nu vor sa para turisti deoarece turistii sunt des tinta jafurilor.

O caracteristica a modei franceze este ca nimic nu trebuie sa iasa prea in evidenta, deci daca purtati adidasi in franta, trebuie sa va asigurati ca nu ies prea in evidenta. Adidasii sunt foarte confortabili pentru mers, iar daca mergeti acolo ca turist este foarte bine sa purtati o pereche. Mergand este cea mai buna metoda de a despoperi Parisul.

In general adidasii sunt universali, si daca nu purtati ceva prea strident nu ar trebui sa va faceri prea multe griji. Mai ales ca sunteti in vacanta si trebuie sa va simtiti bine.

De asemenea si la restaurante, in Paris nu am vazut niciodata vreun semn cu "interzis adidasi", puteti fi refuzat doar la restaurante de lux, dar acolo o sa fiti intrebati daca aveti o rezervare, si apoi o sa vi se spuna ca nu mai au mese libere. Dar in general nimeni nu o sa va refuze sa intrati in restaurant doar fiindca purtati adidasi. Si chiar daca ati fi fost lasat in adidasi intr-un restaurant de lux, sun sigur ca nu va veti simti foarte confortabil. Mai bine ati purta niste pantofi sau adidasi stil pantof. Acelasi lucru este valabil si pentru teatru sau operete.

Can vizitati muzee, adidasi, inclusiv cei nike sunt buni de purtat. Mai ales la Louvre unde trebuie sa mergeti foarte mult.

In concluzie e bine sa purtati incaltamintea in functie de ocazie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu